DOS Sportief actief voor evenementen Heerlijkheid

ECK EN WIEL Op zaterdag 26 maart is DOS Sportief ook actief op de Lentefair van De Heerlijkheid in te Eck en Wiel. De club werkt tevens mee aan het sportieve evenement dat zich hier op 18 juni aandient.

De Heerlijkheid Eck en Wiel organiseert op die bewuste 18 juni een run met ondersteuning van DOS Sportief en Healthclub Juliën. Deelnemers kunnen dan hardlopen langs de oude grenzen van de uitspanning en door het dorp Eck en Wiel. Het parcours van de run gaat langs enkele markante punten, de ontelbare fruitbomen en de Utrechtse heuvelrug. De afstanden zijn 5 en 10 kilometer en voor kinderen 2 kilometer.

Ook bestaat de mogelijkheid tot het maken van een wandeling voor, tijdens of na de run. Deze is geheel gratis. Inschrijven kan bij de kraam van DOS Sportief op de Lentefair of tevoren via de site van De Heerlijkheid. Bij inschrijving voor 26 maart is er via een gratis lot kans op twee kaarten voor concert van Adèle.

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro, voor kinderen 5 euro. Hiervan gaat één euro van gaat naar het diabetesfonds. 

De infokraam van DOS Sportief is op zaterdag 26 maart open van 10:00 tot 18:00 uur. Hier wordt ook alles verteld over het aanbod van de club zelf.