• Freddy v d Berg
  • Freddy v d Berg
  • Freddy v d Berg

Dikke nederlaag voor FC Lienden

HARDENBERG Na de goede start van de tweede competitiehelft is FC Lienden weer terug op aarde. De zegereeks van de laatste weken werd hard onderbroken bij het bezoek aan HHC Hardenberg. De Liendenaren waren kansloos en moesten met een dikke 4-0-nederlaag terug de bus in.

FC Lienden was al binnen een kwartier vrij kansloos voor een goed resultaat. Rens van Benthem wist na tien minuten de score te openen. Nadat Sargon Gouriye de lat had geraakt kon hij de bal vrij eenvoudig achter doelman Jan Schimmel koppen. Vijf minuten later was het al 2-0. Na een pass van Kevin Görtz schoot Rob van der Ley raak in de verre hoek. Lienden kwam niet verder dan een schot van Danny van den Meiracker op de paal. Vlak voor rust gooide HHC de wedstrijd definitief in het slot. Na een mooie kapbeweging schoot Rick Hemmink met een hard schot de 3-0 binnen.

In de tweede helft kon Lienden de bakens niet meer verzetten. Nadat voor HHC Rick Hemmink de paal had getroffen, bracht invaller Derian Reinders in de slotseconde nog de 4-0 eindstand op het bord. Al met al werd het toch een fikse oorwassing voor de ploeg van Hans Kraay Jr. Werk aan de winkel op de trainingen komende week om het gedeukte zelfvertrouwen weer wat op te poetsen.