De rapportcijfers

FC Lienden

Mo Bendadi 6.5

Leon Broekhof 6.5

Arjan Goorman 7.0

Milad Intezar 6.5

Erik de Kruijk 7.0

Jordie van der Laan 6.5

Abderrahim Loukili 7.0

Tom van der Neut 7.0

Guido van Rijn 7.0

Jan Schimmel 6.5

Wouter de Vogel 6.5

Jermo Wilsterman 6.0

Lienden wacht lastige klus

Na de onverwachte nederlaag tegen VVSB wacht FC Lienden opnieuw een lastige klus. De ploeg gaat in Veldhoven op bezoek bij een van de twee koplopers in de tweede divisie, UNA.

In de topklasse het afgelopen seizoen werd het 2-2. FC Lienden promoveerde al snel naar de tweede divisie en werd kampioen. UNA had meer moeite om de stap naar boven te maken. De Veldhovenaren hadden een beslissingswedstrijd tegen HSC'21 uit Haaksbergen nodig om als zevende ploeg promotie af te dwingen.

Dit seizoen is UNA uitstekend begonnen en speelt FC Lienden met een zege, een gelijk spel en een verloren wedstrijd wisselvallig.

TEC

Jip Bartels 5

Matthijs van Gessel 6.5

Kay Huijgens 7.0

Sven van Ingen 7.0

Randel Shakison 7.5

Jos Peltzer 7.0

Sebastiaan van der Sman 7

Aki Takasawa 6.5

Gregory Viereck 6.0

Wimilio Vink 8.0

Bart Westerlaken 6.5

Sterk Kozakken Boys op De Lok

TEC treft zaterdag om 18.00 uur op De Lok een sterke tegenstander. Kozakken Boys maakt al jaren deel uit van de top van het zaterdag amateurvoetbal. Toch staat de ploeg uit Werkendam in punten gelijk met TEC. Beide teams wonnen een keer, verloren een keer en speelden eenmaal gelijk.

Twee seizoenen geleden stuitten de teams op elkaar in de halve finale van de districtsbeker Zuid 1. In Werkendam was TEC dat die avond niet in de sterkste opstelling in het veld kwam, kansloos. De thuisclub won met 4-1.

In competitieverband troffen de ploegen elkaar nooit. TEC speelde op zondag, Kozakken Boys op zaterdag.