DE RAPPORTCIJFERS

TIEL/LIENDEN Stad Tiel.nl is dit seizoen gestart met het wekelijks beoordelen van de spelers van FC Lienden en TEC. Per elftal zijn wekelijks twee rapporteurs aanwezig bij de wedstrijden om hun waardering in een cijfer uit te drukken. Cijfers tussen de 1 en 10 met de mogelijkheid dit nader te verfijnen met halve punten. De rapporteurs leggen de spelers langs de volgende meetlat: 4 = slecht, 5 = onvoldoende, 6 = voldoende, 7 = ruim voldoende, 8 = goed. De cijfers 1, 2, 3, 9 en 10 worden alleen in uitzonderlijke gevallen gegeven. De personen die dit voor Stad Tiel.nl doen zijn Adri Elings (FC Lienden), Martin van Hofwegen (FC Lienden), Rob Jansen (TEC), Otto van Wijk (TEC) en Riny ter Haar (TEC).

FC Lienden

Mo Bendadi 6,5

Leon Broekhof 6,5

Arjan Goorman 7,0

Milad Intezar 7,0

Erik de Kruijk 6,0

Jordie van der Laan 5,5

Abderrahim Loukili 7,0

Tom van der Neut 6,5

Guido van Rijn 6,0

Jan Schimmel 6,5

Jermo Wilsterman 5,5

Mark Fennebeumer --- (niet voldoende speeltijd)

Brayton Biekman --- (niet voldoende speeltijd)

TEC

Matthijs van Gessel 7,0

Kay Huijgens 6,5

Renaldo Jongebloet 6,0

Mohammed Nouri 4,0

Jos Peltzer 6,5

Nehemia Sanaki 6,5

Randel Shakison 8,0

Sebastiaan van der Sman 7,5

Aki Takasawa 6,0

Gregory Viereck 6,0

Wimilio Vink 8,0

Bart Westerlaken 7,0

Kurtley de Windt 4,0

Sven van Ingen --- (niet voldoende speeltijd)

De tegenstanders

FC Lienden speelt zaterdag op sportpark De Abdijhof in Lienden de tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen VVSB.

Voetbalvereniging Sint Bavo begon niet best met twee nederlagen. Toch had FC Lienden het afgelopen seizoen veel moeite met deze tegenstander. Uit en thuis werd het 0-0. Vooral in Lienden mocht de plaatselijke FC niet mopperen, want in de slotfase kreeg VVSB nog mooie kansen.

FC Lienden heeft ervoor gekozen om dit seizoen alle thuiswedstrijden op zaterdag te spelen. Dus hoewel VVSB een zondagvereniging is en het logischer lijkt op zondag te spelen: het is zaterdag aanvang om 18.00 uur.

Voor TEC wacht komende zondag een flinke reis. De ploeg gaat in Hengelo op het trainingscomplex van FC Twente op bezoek. Beide tweede divisie teams troffen elkaar nooit eerder.

Voor Sven van Ingen van de Tielenaren is het een bijzondere wedstrijd. Hij werd gescout door de Overijsselse ploeg. Later stapte hij over naar De Graafschap. Via zijn oude ploeg FC Lienden kwam hij bij TEC terecht.

TEC staat met een punt uit twee wedstrijden laag genoteerd. De ploeg moet punten pakken om uit de onderste regionen (de laatste twee degraderen, de twee daarboven spelen degradatiewedstrijden) weg te blijven.