• FC Lienden

Ab de Boer aan de slag in commerciële rol bij FC Lienden

LIENDEN Ab de Boer, geen onbekende in de regionale en Betuwse voetbalwereld, is voor de Stichting Voetbalondersteuning FC Lienden en Business Club de Betuwe aan de slag gegaan in een commerciële rol. Als acquisitie adviseur gaat de inmiddels gepensioneerde De Boer zich op parttime basis bezig houden met het werven van businessclub leden en het binnenhalen van sponsoren voor de topvoetbalgerelateerde activiteiten van FC Lienden.

Ab de Boer was voor zijn pensionering actief in een commerciële functie in het bedrijfsleven en combineert zijn nieuwe rol onder andere met de functie van scout voor eredivisionist Heracles. Een rol die hij al jaren vervult bij de Almelose club en waarvoor wekelijks de nodige voetbalwedstrijden in het land bezocht worden.

Het bestuur van de Stichting Voetbalondersteuning FC Lienden is verheugd dat Ab de Boer, al actief binnen het technisch overleg van tweede divisionist FC Lienden, bereid is gevonden accountmanager Wendy Wouterse op te volgen. De samenwerking met Wendy Wouterse is eind vorig jaar in onderling overleg beëindigd.