Zorgcentrum De Valentijn is oefenzaal voor fysiotherapie rijker

MAURIK De voormalige grote keuken van zorgcentrum De Valentijn in Maurik is onlangs verbouwd tot een sfeervolle fysiotherapie oefenzaal, met alle benodigde apparatuur. Daarnaast zijn er diverse extra ruimten ingericht voor andere behandelaren, zoals ergotherapeuten, logopedisten en een diëtist. Het behandelcentrum bij De Valentijn, aan de Saffatinstraat 84 in Maurik, is open voor zowel mensen die op de locatie wonen, als zelfstandig wonenden uit Maurik en omgeving.

Behandelcentrum De Betuwe, onderdeel van Zorgcentra De Betuwe, beschikt over een team van behandelaren dat geïnteresseerd en gespecialiseerd is in gezond ouder worden en gezond ouder zijn. Het team van deskundigen is gespecialiseerd in complexe (ouderen)zorg en geeft advies en behandeling in het behandelcentrum bij De Valentijn of bij clienten thuis. De organisatie heeft contracten met alle zorgverzekeraars en is aangesloten bij Parkinsonnet, Claudicationet en MS Zorg Nederland.

Vragen over de behandelaren of de mogelijkheid om te werken aan zelfstandigheid of mobiliteit? Neem dan contact op met het Servicecentrum (0800-7733444 (gratis)) voor een afspraak. Of stuur een e-mail naar info@stzdb.nl. Meer informatie is te vinden op de website: www.zorgcentradebetuwe.nl.