Zorgcentra De Betuwe maakt vakantie mantelzorgers weer mogelijk

MAURIK Zorgcentra De Betuwe biedt de oplossing voor mantelzorgers om (tijdelijk) taken van mantelzorgers over te nemen. Zo kunnen zij toch met een gerust hart op vakantie.

Zorgcentra De Betuwe biedt meer dan wonen alleen. Schoonmaaktaken, hulp bij de was, hulp bij het opstaan en/of naar bed gaan, hulp bij de dagelijkse verzorging of bij het innemen van medicatie horen stuk voor stuk tot de mogelijkheden. Maar een mantelzorger kan bij Zorgcentra De Betuwe ook maaltijden voor bijvoorbeeld opa, oma, vader, moeder of een ander familielid bestellen. Dat kan aan huis of op een van de locaties in de buurt. Ook begeleiding of gezelschap gedurende de dag is een taak die Zorgcentra De Betuwe met plezier op zich neemt, net als de achterwacht aan huis tijdens de nacht. En is dat de best passende optie, dan kan de cliënt uiteraard ook altijd komen logeren op een van de locaties.

Voordeel voor de mantelzorgers is dat zij bij Zorgcentra De Betuwe alle bovenstaande diensten en méér particulier kunnen afnemen. Indicaties zijn dus niet nodig. Ook biedt de organisatie in de maanden juli tot en met september extra aanbiedingen voor mantelzorgers om deze optie eens te proberen. De services van Zorgcentra De Betuwe zijn verkrijgbaar in Buren, Culemborg, Ochten, Lienden, Dodewaard, Maurik en Tiel.

Info: 0800 - 77 33 444 (gratis), info@stzdb.nl, www.zorgcentradebetuwe.nl