• Ziekenhuis Rivierenland

Nieuwe familiekamer voor kersverse vaders in Ziekenhuis Rivierenland

TIEL De familiekamer bij de afdeling Verloskunde in Ziekenhuis Rivierenland heeft een metamorfose ondergaan. Dankzij een gift van Meubelpark De Bongerd, is de ruimte voor vaders en andere familieleden van zwangere- en pas bevallen moeders sfeervol ingericht.

Daniëlle Verschoor, verpleegkundige op de afdeling, kwam in contact met De Bongerd doordat er in het ziekenhuis een kindje uit de familie werd geboren. Daniëlle: ,,De familiekamer was gedateerd en aan een opknapbeurt toe. Door de medewerking van De Bongerd hebben we er nu een gezellige, warme ruimte van kunnen maken. Ook patiënten die voor een afspraak komen, kunnen hier wachten. Laatst zei iemand: 'Het lijkt hier wel een cafeetje!' De reacties zijn in ieder geval positief."

Wie het ziekenhuis wil steunen kan dat doen via de stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. De stichting heeft als doel activiteiten in het ziekenhuis die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden financieel te ondersteunen. Info: www.vriendenvanzrt.nl