• Eerstelijns Centrum Tiel

Eerstelijns Centrum Tiel organiseert COPD-informatiemarkt

TIEL Het Eerstelijns Centrum Tiel (ECT) houdt woensdag 2 oktober een informatiemarkt voor mensen met COPD. Van 17.00 tot 19.00 uur kunnen zij op de locatie van het ECT aan de Dodewaardlaan in Tiel al hun vragen stellen en kraampjes bezoeken. Uiteraard zijn ook hun familie, partner en vrienden van harte welkom.

COPD is een ziekte waarbij de longen zijn beschadigd. Daardoor is ademen moeilijker en krijg je minder zuurstof. De normale dingen in het leven, zoals aankleden, boodschappen doen of fietsen, zijn moeilijk. Kortom, COPD heeft een flinke impact. Hoe richt je je leven in als je COPD hebt? Wat kan beweging voor je doen? Welke medicijnen zijn er en wat is de invloed van voedsel? Deze en veel meer vragen worden beantwoord tijdens de COPD-informatiemarkt. 

EXPERTS De COPD-informatiemarkt heeft een informeel karakter. Er zijn kraampjes, gezonde hapjes en natuurlijk veel experts die graag de tijd nemen om alle vragen beantwoorden: de diëtist over voeding, de fysiotherapeut over beweegprogramma's, de apotheek over medicijnen en inhalatoren en de praktijkondersteuner van de huisarts voor alle vragen over COPD.

Iedereen met COPD is van harte welkom op de informatiemarkt. Aanmelden kan op de website van het ECT: www.ecttiel.nl.