• archief BDUmedia

Zomermarkt met extra's bij Beachbar in Maurik

MAURIK Op het grote recreatiegedeelte net voor Pitch&Put op het Eiland van Maurik ligt de Beachbar. Hier vindt dit weekend een mooie zomermarkt plaats met als extra de Zomermeeting 2018 van Tuning Team Tiel.

Op de grote braderie zijn allerlei stands aanwezig. Kijken en kopen wordt nog leuker door de aanwezige live-muziek. En dan is er ook nog een automeeting op deze plek, waarbij prachtige prijzen te winnen zijn in verschillende rubrieken: Best of Show Top 5, Best of Wheels Top 3, Best of Ice Top 3, Best of Interieur, Best of Oldtimer, Best of Ratlook, Best of Tuning Team Tiel ZM2018(VIP).

Inrijtijden zijn van 10:00 tot 13:00 uur met als eindtijd 17.00 uur. Voor parkeren op het terrein van de Beachbar bezoekers 5 euro, de braderie is gratis. Voor deelname aan één van de meetingrubrieken betaalt men per auto 10 euro. Het is geen selectiemeeting, dus iedereen is welkom. Voor iedereen met een passie voor autostyling, tuning en audio is dit evenement the place to be. Voor de eerste 100 deelnemers staat een goedgevulde goodybag klaar.