• Liendens Gelegenheidskoor

Zingen voor Israël in Lienden

LIENDEN De Stichting Christenen voor Israël in Nijkerk houdt zaterdag 26 mei een koor- en samenzangavond in de Hervormde Kerk, Papestraat 1 in Lienden. De avond wordt gehouden onder het motto Zingen voor Israël. Aanvang: 19.00 uur. Vanaf 18.45 uur is er al samenzang.

Muzikale medewerking wordt verleend door het Liendens Gelegenheidskoor onder leiding van Willemien van Hattem met begeleiding van Elsbeth Keuken-van de Water (piano), door het Zederiks Christelijk Mannenkoor onder leiding van Willem Nijhof, door kinderkoor Immanuël uit Lienden en door kinder/tienerkoor De Gloriazangertjes uit Langbroek. De twee laatstgenoemde koren treden gezamenlijk op onder leiding van Willemien van Hattem en met begeleiding van Sytske Barth (piano), Janneke van Manen-Rijksen (panfluit), Lisanne Nooijer (viool), Annet Hakkert (gitaar), Ralf van Olderen (cajón), Marjanneke Zetsema en Lieke Volders (dwarsfluit). Björn Hoogenes zal het mannenkoor op de piano begeleiden.

Naast koorzang is er ook veel samenzang. Henk Keuken bespeelt hierbij het orgel. De avond wordt geopend door ds. J. Niesing. Ds. Willem J.J. Glashouwer houdt een korte meditatie. Iedereen is welkom. De toegang is gratis, wel wordt er een collecte gehouden. Die is bestemd voor het internationale werk van Christenen voor Israël, waar ds. Glashouwer nauw bij betrokken is. Bovendien is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en is er een (kleine) boekentafel.