• Siese Veenstra

Workshop stoppen met roken

OMMEREN Huisartsenpraktijk Ommeren en huisartsenpraktijk Engelsch Hof Maurik organiseren woensdagavond 8 maart een workshop 'stoppen met roken'. De cursus wordt gegeven door de stichting 'Ik stop ermee' en de verwachtingen zijn hoog. Eerdere cijfers geven aan dat de slagingskans 81 procent is. De workshop duur vier uur en alles komt aan bod.

Tijdens de workshop wordt ieder uur een korte rookpauze ingelast. Het doorroken tijdens de bijeenkomst is een cruciaal onderdeel, omdat nieuwe inzichten alleen verwerkt kunnen worden als de deelnemers deze zelf 'gevoeld' hebben. Na de workshop rookt iedereen zijn laatste sigaret en ontvangt men een diploma.

Iedereen is welkom, opgave van partner of kennis is mogelijk. De workshop kost 50 euro, maar wordt door de verzekeraar vergoed. Wie daarna niet stopt, krijgt zijn geld gewoon terug.

De workshop wordt gehouden in Het Klokhuis, Sterappelhof 7 in Maurik. Aanmelden kan op 06-38241741, appen met naamsvermelding is eveneens op dit nummer mogelijk of stuur een mailtje naar info@ikstopermee.nl.