• Jaap Reedijk

Wegens succes Harrie Jekkers & Klein Orkest bijgeboekt

TIEL De voorstelling van Harrie Jekkers & Klein Orkest was dit seizoen razendsnel uitverkocht en daarom komen zij op donderdag 10 en vrijdag 11 januari 2019 terug naar Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Wegens zijn succesvolle tour komt Harrie Jekkers volgend seizoen maar liefst twee keer naar de Agnietenhof. Hij speelt wederom de voorstelling 'Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug' met Klein Orkest. Zo krijgt iedereen die dit seizoen geen kaart heeft weten te bemachtigen de kans om de voorstelling te zien.

Na de cabaretvoorstelling Jekkers & Jeroen, twee keer uitverkocht in de Agnietenhof, kreeg Harrie Jekkers de smaak weer te pakken. Hij wilde nog een keer terugkeren naar zijn muzikale roots en dat doet hij in deze voorstelling. Hij gaat terug naar de tijd dat hij zanger was van de legendarische nederpopgroep Klein Orkest, bekend van hits als 'Over de Muur', 'Koos Werkeloos' en 'O, O Den Haag'. Op zijn bekende humoristische manier vertelt Jekkers over die muzikale periode. Hij wordt daarbij begeleid door bassist Chris Prins, drummer Niek Nieuwenhuijsen en toetsenist Henk Jan Heuvelink.

Kaarten voor de voorstelling van Harrie Jekkers & Klein Orkest op donderdag 10 en vrijdag 11 januari 2019 zijn te bestellen via agnietenhof.nl, telefonisch via 0344-673500 en aan de kassa van de Agnietenhof (geopend van ma t/m vr: 12.00-16.00 uur, zaterdag 14.00-16.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling).