• Weerman Piet Paulusma

    Wessel de Groot

Weerman Piet Paulusma bezoekt Open Kersendagen

TIEL De meest bekende weerman van Nederland, Piet Paulusma, bezoekt zaterdag 7 juli de Open Kersendagen. Vanuit de kersenboomgaard D'n Kerwewaerdt doet hij 'live' verslag van de weersverwachting.

In de middag worden er door SBS6 TV-opnames gemaakt van de Open Kersendagen. Aan het eind van de middag, tussen 17.00 en 18.00 uur, komen de laatste weergegevens binnen, waarna Piet Paulusma het weerbericht ter plekke opneemt in de kersenboomgaard.

Piet Paulusma vindt het altijd fijn als er een grote groep mensen rondom hem heen wordt verzameld. Een extra reden om naar de Open Kersendagen te komen, want grote kans dat men dan ´s avonds op televisie te zien is, na Hart van Nederland, omstreeks 23.00 uur.

Na het succes van de vorige edities, wordt het kersenseizoen ook dit jaar weer opgeluisterd met de Open Kersendagen in boomgaard D'n Kerkewaerdt. Dit vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 juli in de boomgaard D'n Kerkewaerdt in Wadenoijen. Twee dagen lang is het groot feest in de boomgaard en zijn er vele activiteiten. De volkszanger Frans Duijts, de Volendamse zangeres Monique Smit, zanger Ronald Berkt en diverse zangkoren zorgen tijdens het weekend voor de muzikale gezelligheid, met op de zaterdagavond een muziekfeest. Het gehele programma op de zaterdag en de zondag is te lezen op de website www.betuwekers.nl.

De Open Kersendagen beginnen op beide dagen om 11.00 uur en is op zaterdagavond afgelopen om 24.00 uur en zondagavond om 20.00 uur.Toegang voor de Open Kersendagen is op beide dagen gratis. Ook het parkeren is gratis.

Boomgaard D'n Kerkewaerdt, Langs Rijksweg A15, ter hoogte van afslag 31 Wadenoijen, splitsing Overlaat/Lingedijk 129A Wadenoijen

Info: www.betuwekers.nl, facebook.com/betuwekers, twitter.com/betuwekers