• Jan Bouwhuis

Vuurwerkafval opruimen is FlipPas-punten sparen

Twee vliegen in één klap

TIEL Ook deze jaarwisseling is er weer de mogelijkheid om FlipPas-punten te verdienen met het opruimen van vuurwerkafval. In een mum tijd je omgeving weer netjes én een leuke beloning in ontvangst nemen. De FlipPas levert ook hier extra voordeel op. Maar liefst 50% meer.

Het opruimen van vuurwerkafval zorgt voor meer veiligheid, voor zowel mens als dier. Onontploft vuurwerk kan een serieus gevaar opleveren als kinderen ermee spelen, of (huis)dieren het opeten. Daarnaast kan het achtergebleven afval voor gevaarlijk situaties zorgen als het glad wordt door vocht. Opgeruimd is netjes én veilig.

Bij alle vuurwerkverkooppunten zijn de gratis inzamelzakken te verkrijgen. Een volle zak vuurwerkafval levert geld, of FlipPas-punten op. 150 FlipPas-punten, ten opzichte van een euro contant geld. De FlipPas-organisatie stimuleert zo samen met de gemeente het opruimen van het afval.

Inleveren van het vuurwerkafval kan op woensdag 2 januari tussen 13.00 en 16.00 uur op de parkeerplaats van het zwembad Groenendaal Plus, Laan van Westroijen 99 in Tiel.