• Passewaaij Classic Day
  • Passewaaij Classic Day

Vierde PassewaaijClassicDay

TIEL Al voor de vierde keer organiseren de mannen op de foto de PassewaaijClassicDay (PCD) op zaterdag 22 september in en rond het winkelcentrum Passewaaij in Tiel.

,,Ieder jaar is het weer een feest om dit te mogen en kunnen organiseren, als dit jaar weer een succes wordt hebben wij volgend jaar zelfs een lustrum te vieren." Dat zeggen de organisatieleden Sander, Michel, Jeroen en Jan Willem. Zij zijn allemaal een beetje zogenaamde "autogekken" te noemen.

De PCD is een soort CarsCoffee dag, iedereen die "trots" op zijn of haar auto of motor is, is welkom op deze dag. Of dat nu is dat je je auto zelf hebt gerestaureerd, of dat je een heel speciaal Golfje met boem-boembox achterin hebt of gewoon heel erg trots bent op je auto.

Alle voertuigen worden die dag tentoongesteld op het veld naast het winkelcentrum, dit gebeurt per merk of type. Een deskundige jury bepaalt in bepaalde categorieën wie de mooiste of meest exclusieve auto heeft meegebracht. Daar staat een prijs tegenover. Maar het belangrijkste is dat men op die dag lekker over zijn of haar auto kan praten onder het genot van een kopje koffie of wat anders.

,,Ook zijn wij enorm blij met de hoofdsponsor Boels Verhuur Tiel en Story Waardenburg BMW die zelfs enkele van haar innovatieve auto's meebrengt. Ook AutomotiveCentrumGelderland neemt een heel speciale auto mee, wij laten ons verrassen."

Wel graag van tevoren aanmelden via 0344pcd@gmail.com. Aanmelders maken kans op een leuke gevulde goodybag.