• Geldermalsen 15-07-2015
    Cheque-uitreiking Rabobank.
    Foto Raphael Drent, Tiel.

    Raphael Drent

Verenigingen en stichtingen ontvangen financiële bijdragen uit het fonds 'Een aandeel in de Betuwe'

TIEL Rabobank West Betuwe is als coöperatieve bank al vele jaren een van de grotere sponsoren in de regio en introduceerde voor het jaar 2015 een nieuwe campagne onder de naam 'Een aandeel in de Betuwe'. Met dit fonds stelde de bank dit jaar €60.000,- beschikbaar voor de lokale gemeenschap. In totaal hebben 106 verenigingen en stichtingen een aanvraag ingediend, verdeeld over de categorieën duurzaam/innovatief, cultureel, sportief en maatschappelijk.

Op 15 juli ontvingen alle verenigingen en stichtingen met een bijdrage van € 1.000 euro of hoger persoonlijk uit handen van directievoorzitter Henk Vermeulen de cheque en een bos bloemen. De verenigingen en stichtingen gaven toelichting op het bestedingsdoel voor hun financiële bijdrage. Van de aanschaf van nieuwe materialen tot aan het organiseren van evenementen, de bestedingsdoelen van de projectaanvragen van alle verenigingen en stichtingen waren zeer divers.

Het volledige stemresultaat staat gepubliceerd op de website rabowestbetuweleden.nl/fondsen/een-aandeel-de-betuwe/. Rabobank West Betuwe bedankt de leden voor het uitbrengen van hun stem en wenst de verenigingen en stichtingen veel succes met de besteding van de financiële bijdrage.

Begin 2016 wordt het fonds 'Een aandeel in de Betuwe' weer opnieuw opengesteld. Via de website wordt eind 2015 meer informatie verstrekt over de mogelijkheden voor het indienen van een aanvraag. Info: cooperatie-mvo@westbetuwe.rabobank.nl.