• Flipje op Wielen
  • Flipje op Wielen

Veel bekijks bij tocht Flipje op wielen

TIEL Tijdens de tweede toertocht van Flipje op wielen viel voor de deelnemers veel te zien, maar de scootmobielrijders trokken zelf ook het nodige bekijks. De weersomstandigheden - het zonnetje liet zich gelden - vormden daarbij een gunstige factor.

De route ging richting Eck en Wiel en langs schilderachtige vergezichten terug naar Tiel. Op het 25 kilometer lange traject trok de stoet aandacht van het publiek. Hier en daar klonk zelfs een spontaan applaus. De deelnemers genoten intens van de rit. In het Ommerense veld kwamen zij vertederende beelden tegen van jonge dieren.

Inmiddels zijn ook de data bekend van de volgende toertochten. Dat zijn de woensdagen 22 juli, 19 augustus en 16 september steeds met vertrek om 13.00 uur. Startplaatsen worden later bekend gemaakt. Op de website www.flipjeopwielen.nl worden over de toertochten steeds berichten gepubliceerd.

Info: Hans Mulders, 06-46339978, muldershm@gmail.com en Ria Huibers, 0344-630936, ria.huibers68@live.nl Via deze adressen kan ook worden ingeschreven of aangemeld.