Top muziekweekend in Hexagon

TIEL Vrijdagavond 20 oktober om 21.00 uur speelt live in Stadscafé Hexagon de Amsterdamse band EXP. Dat is een vrij nieuwe band met doorgewinterde rockmuzikanten opgebouwd rondom Karst van Oosten. Hij heeft twee jaar geleden al eens eerder in Stadscafé Hexagon gespeeld in de band van de Amerikaanse Christopher Max. Deze keer rockt zijn 3-mans band de sterren van de hemel. Ook nummers van James Brown en Curtis Mayfield komen langs, maar de rock voert de boventoon, met nummers van Deep Purple, AC-DC, Doors, Led Zeppelin en the Cream.

Een dag later, op zaterdag 21 oktober vanaf 21.00 uur speelt de nieuwe Tielse band Danny Belanda and the Java Cats. Een trio dat bestaat uit de rasmuzikant Dennis Vos met Nick en Jeff Bickes. Ze spelen ouderwetse rock 'n roll, Americana en aanverwanten uit de late 50's en early 60's aangevuld met eigen nummers en modernere klassiekers in een authentiek jasje.

Het nieuwe muziekseizoen is weer begonnen in Stadscafé Hexagon en dat houdt in dat er op iedere vierde zondagmiddag van de maand aandacht is voor jazz. Rond 5.00 uur start Jazz`ebelle. Onder leiding van pianist Chris Meijerink onstaat er weer een fantastische jazzmiddag, want Jazz`ebelle is een jamsessie met een vaste basis aan muzikanten die gevormd wordt door Sjoerd van der Zee (jazzgitaar) en Hans van Rijnsoever (contra)bas). Hans heeft enkele weken geleden zijn tweede cd nog in Stadscafé Hexagon gepresenteerd. Zij staan hun podiumplaats graag af aan andere muzikanten en er is plaats voor zangers of zangeressen.

In Stadscafé Hexagon zijn alle muziekactiviteiten natuurlijk gratis te bezoeken.

Info: www.hexagontiel.nl