• foto Rias Immink

    foto Rias Immink

Succesvolle eerste editie Greatest Hits Festival krijgt vervolg

BEUSICHEM Meer dan 1.200 bezoekers bezochten zaterdag 1 juli het Greatest Hits Festival aan De Meent in Beusichem. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde eerste editie en heeft besloten het festival een vervolg te geven in 2018.

Het Greatest Hits Festival beleefde zaterdag 1 juli haar première. Het festival trok zoveel bezoekers dat halverwege de avond de toegangskaarten uitverkocht waren. ,,We zijn enorm dankbaar voor de massale toeloop van

bezoekers", laat bestuursvoorzitter Mireille Gijsberts weten. ,,Helaas hebben we ook veel mensen moeten teleurstellen. Hopelijk lukt het hen volgend jaar wel om op tijd een toegangskaart te bemachtigen."

Daarmee verklapt Gijsberts dat het Greatest Hits Festival een vervolg krijgt. ,,Daar hebben we niet lang over na hoeven denken", zegt Gijsberts. ,,We zien enorm veel mogelijkheden om het festival op De Meent nog leuker te maken. De organisatie is nu al weer bezig met de voorbereidingen voor de tweede editie op 30 juni 2018.

De organisatie kiest opnieuw voor De Meent als gewenste locatie. ,,De Meent in Beusichem is echt een geweldige plek", zegt terreinmanager Dennis van Vliet. ,,Onze marketingmensen hebben bedacht dat we De Meent het Ibiza van de Betuwe noemen, maar als de zon schijnt klopt die bewering ook echt." Ook bezoekers zijn enthousiast. ,,Het water en het strand geven het festival de ontspannen sfeer die bij een zomerfestival past."

,,De echte toppers van het Greatest Hits Festival zijn onze vrijwilligers", zegt de voorzitter. ,,Zo'n tachtig vrijwilligers helpen ons om dit festival mogelijk te maken. Dat we daar op mogen vertrouwen is fantastisch." Gijsberts noemt ook nog de sponsoren. ,,Ook zonder sponsoren had dit niet mogelijk geweest."