• ROC Rivor
  • ROC Rivor
  • ROC Rivor

Studenten ROC Rivor promoten Talent Event Rivierenland

TIEL Studenten van ROC Rivor zijn gestart met de promotie van het Talent Event Rivierenland. Op diverse plekken in de regio vragen zij aandacht voor het evenement, onder andere door een postercampagne.

Max Rose, student commercieel: ,,We plakken poster op plekken, waarvan we weten dat er veel mensen langskomen." Tijdens dit evenement op 13 april ontmoeten werkzoekenden en studenten ruim 60 werkgevers in de regio.

Iedereen die op zoek is naar een baan is van harte welkom. Inschrijven kan nog steeds.

Studenten zijn volop betrokken bij de organisatie en de ondersteuning van het evenement. Zo is er een social media team actief, zijn er studenten mediavormgeving ingezet voor het maken van LinkedIn foto's en leggen leerlingen secretarieel en recreatie de laatste hand aan de draaiboeken van het evenement. In totaal zijn ruim 25 studenten uit diverse opleidingen betrokken bij de voorbereiding en de ondersteuning op de dag zelf.

Het Talent Event Rivierenland is een gezamenlijk initiatief van ROC Rivor, Werkzaak Rivierenland, UWV, Leerwerkloket en Helicon. Het evenement staat open voor iedereen die werk zoekt in de regio of op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Er zijn voor bezoekers geen kosten verbonden aan deelname.

Inschrijven kan via www.talenteventrivierenland.nl