• CPOB

Stichting CPOB schenkt aandacht aan 15-jarig bestaan

TIEL De stichting CPOB (Christelijk Onderwijs Primair Betuwe) heeft de gehele maand mei op feestelijke wijze aandacht besteed aan haar 15-jarig jubileum. Elke school is een feestdag aangeboden. Onder begeleiding van De Klankenkaravaan werd op die feestdag gewerkt aan een prachtige voorstelling genaamd Wereldfeest. Uiteindelijk zijn er voorstellingen door de kinderen voor de ouders tot stand gekomen.

Maar niet alleen de scholen hadden feest. Ook de medewerkers werden niet vergeten. Op 21 juni werd een denderend Midzomernachtfeest georganiseerd, waarbij alle aanwezigen zich in het zonnetje gezet voelden en er ruimte was voor zang, dans en goede gesprekken met een hapje en een drankje.

CPOB heeft aan het jubileum een maatschappelijk thema verbonden: Vluchtelingenwerk Nederland. Op alle locaties is geld ingezameld voor dit goede doel en ook tijdens de feestavond voor de medewerkers was er gelegenheid een donatie te doen. Het uiteindelijke bedrag is door CPOB aangevuld tot € 1000. Op woensdag 17 juli werd het feestelijke jaar officieel afgesloten met de overhandiging van de cheque door Jos de Bruijn (Algemeen Directeur CPOB) aan Maaike Stolte (projectleider Samenspel van Vluchtelingenwerk Nederland).