• WOLLOF-TIEL-0621822991

Steltenberg B&B Bij ons op zolder in Zoelen ontvangt Guest Review Award

ZOELEN Bezoekers van Steltenberg B&B Bij ons op zolder in Zoelen beoordelen hun verblijf met een 9,8 op Booking.com. Dit leverde een Guest Review Award op. Een certificaat dat Booking.com uitreikt aan accommodaties met een "exceptionele beoordelingsscore".

In 2016 opende eigenaresse Bianca van der Gun deze bijzondere accommodatie in de vorm van een steltenberg. Een steltenberg is een hooiberg met een verhoogde vloer op stelten, die in vroegere tijden het hooi beschermde bij overstromingen. De steltenberg in Zoelen herbergt drie sfeervol ingerichte Bed & Breakfast kamers, maar is ook als geheel te huur als natuurhuisje voor 7 personen.

Bianca van der Gun is blij met de waardering: ,,Al sinds de opening zijn gasten enthousiast. De steltenberg ligt in onze kersenboomgaard en grenst aan het Landgoed Soelen en biedt directe aansluiting op wandel- en fietsroutes. Bezoekers die niet vies zijn van een beetje modder lopen het Teisterbanter Klompenpad, dat begin 2017 is geopend en direct langs de hooiberg loopt."