• Scouting Lienden
  • Scouting Lienden
  • Scouting Lienden
  • Scouting Lienden

Scouting Lienden zoekt leden

LIENDEN Scouting Baron van Brakell uit Lienden zoekt nieuwe leden. Het voorjaar is de perfecte periode om in te stappen en mee te maken wat de scouting allemaal organiseert. Maak vrienden, bouw een kampvuur en leer survivaltechnieken. De scouts leren niet alleen zichzelf te kennen, maar ook om samen met anderen uitdagingen aan te gaan. Het is een goede ontmoetingsplaats waar ook over gamen en het favoriete tv-programma gepraat wordt.

Jan-Ton van Groningen van Scouting Baron van Brakell; ,,Scouting daagt het kind uit op zijn of haar niveau en helpt zichzelf te vinden. Door samen te werken met anderen, ontwikkeld het een goed zelfbeeld. De leiders zijn opgeleid door Scouting Nederland, waardoor het kind in goede handen is. Samen ontdekken wij de kwaliteiten die een kind zo bijzonder maken.''

De welpen hebben hun opkomst iedere zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur, geïnteresseerden zijn altijd welkom om mee te doen. Jeugd boven de 13 jaar kan geheel vrijblijvend op vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur een kijkje komen nemen.

Op 20 mei, 10 juni en 24 juni zijn de Kijk en Doe dagen bij Scouting Baron van Brakell. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom op het scoutingterrein tegenover het Heemkundig museum.

Info: www.baronvanbrakell.nl.