Rooise dejays bij de Merckt voor Serious Request

TIEL Radio 3FM pakt ieder jaar weer uit met het Glazen Huis, oftewel Serious Request. Nederland helpt dan massaal met het inzamelen van geld voor een goed doel door plaatjes aan te vragen.

De Rooise DJ's van Funky Flavours - Bart van Boxmeer en Frank Vervoort - stappen met hun Schijndelse kompaan Thom van Veghel in de tourbus. Dit is alweer het derde jaar dat de heren door op te treden geld in gaan zamelen voor de radio-actie. Op de dag dat de dj's van 3FM het Glazen Huis weer uit mogen na een ongekende marathonuitzending staan de heren in drie plaatsen achter de draaitafels.

Dit jaar starten ze vrijdag 23 december om 23.00 uur bij Café de Merckt inTiel en daarna vervolgen ze hun tour naar het eigen dorp Sint-Oedenrode. Daarna zetten Bart, Frank en Thom de trip voort richting Breda om daar af te sluiten.

Voor deze optredens hebben de mannen een speciale 3FM Serious Request set in elkaar gedraaid. Er worden van de drie optredens opnames gemaakt.

Vanaf donderdag 22 december staat de brievenbus van Serious Request al in de Merckt zodat iedereen kan doneren voor het goede doel.