• Rabobank West Betuwe

Rabobank West Betuwe blijft 'gouden sponsor' Fruitcorso

TIEL Rabobank West Betuwe sponsort ook dit jaar weer het Fruitcorso in Tiel. De bank blijft 'gouden partner' en behoort tot de hoofdsponsors van het evenement. Bovendien is de bank een van de trouwste 'supporters' van het corso. ,,We sponsoren het Fruitcorso al heel lang'', weet directievoorzitter Hans van Zuijdam. ,,We hebben daarin een lange traditie en die willen we voortzetten. We ondersteunen graag organisaties, waar veel vrijwilligers actief zijn. Dat geldt zeker voor het corso. Verder laat het evenement een belangrijk product van de streek zien en het bevordert de leefbaarheid en educatie. Ik vind het ook wel mooi dat het corso aan de ene kant tradities koestert, maar ook de vernieuwing niet schuwt. Ze blijven zich aanpassen. Corso past ook wel bij een lokaal gewortelde bank.''

Voorzitter Rian Verwoert van Stichting 4-Stromenland is blij met het nieuwe contract: ,,Voor ons is dit geweldig en heel belangrijk. Het toont de lokale betrokkenheid van Rabobank. Ze zijn niet alleen goldpartner, maar ze ondersteunen ook nog een aantal lokale clubs. We zijn zijn heel blij met hun betrokkenheid. Op deze manier is de bank ook heel zichtbaar tijdens het corso'', daarbij doelend op de T-shirts van de vrijwilligers. De shirts worden om de twee jaar door de Rabobank en Fruitmasters aangeboden.

Directievoorzitter Hans van Zuijdam van Rabobank West Betuwe (rechts) en Rian Verwoert namens Stichting 4-Stromenland bij het kantoor in Geldermalsen.