• Cees van Cuijlenburg

Prijzenregen bij toernooi van Bloesemflats

TIEL Bewoners van de Bloesemflats aan de Wadenoijenlaan hebben zich sportief uitgeleefd met een jeu de boulestoernooi op de eigen baan. Mede door de gunstige weersomstandigheden werd het vooral een vrolijk evenement. Gelijktijdig werden onderlinge contacten verstevigd. Rien Vink kwam als de beste speler uit de bus en kreeg voor een jaar de wisselbeker in bezit.

Voor de deelnemende inwoners van de flats De Appel, De Peer en De Kers zorgde de actieve evenementencommissie voor een passend onthaal met een drankje en hapje. Er werd gespeeld in groepen van drie of vier personen met een aangepast systeem. In totaal waren vier banen uitgezet. De prijsuitreiking droeg een feestelijk karakter, eerst met de winnaars en vervolgens met een loterij waarbij iedereen in de prijzen viel. Bewoner René Kuit zorgde bovendien voor een stijlvolle en tevens uitnodigende muzikale omlijsting.

Als voorzitter van de bewonerscommissie zwaaide Cees van Cuijlenburg lof toe aan de groep die zich bezig houdt met de evenementen. Mede door een tomeloze inzet was een unieke en volle prijzentafel ontstaan. Zelfs in die mate dat alle deelnemers met een presentje huiswaarts keerden. Hierbij kreeg de organisatie geweldige medewerking van winkeliers uit het centrum Kwadrant, namelijk kapsalon Alive, restaurant IPS, dierenspeciaalzaak Pet's PLace, bloemist Van Grieken, Bruna, Marskramer, Slijterij Van Velden, bakker Jan-Pieter Duin en groente- en fruitshop Smits.