Passewaaij Classic Day

TIEL De ondernemersvereniging Passewaaij is erg druk met het organiseren van de eerste Passewaaij Classic Day. Dit is een dag waarop autoliefhebbers uit Passewaaij, maar

eigenlijk overal vandaan enorm aan hun trekken gaan komen.

Jan Willem van Es, voorzitter van de Ondernemersvereniging Passewaaij: ,,Op 13 juni houden wij, Ed Bergacker en ik, een dag waarop mensen hun auto kunnen laten zien, niet zomaar auto's natuurlijk, het liefst auto's waarop de eigenaars trots zijn, een verhaal bij hebben. Bijvoorbeeld doordat ze die gerestaureerd hebben of " gewoon" koesteren.

Dat kunnen VW Kevertjes zijn, Kadetjes of Recordjes, Simca's of super de luxe Chevrolets, maar ook die jongen die zijn Golfje gepimpt heeft is welkom."

Op 13 juni is iedereen dan welkom om op het veld naast het winkelcentrum al dat moois te komen zien. Voor de allerkleinsten is er een draaimolen zijn, uiteraard tegen kleine

prijsjes.

Aan deze dag kan iedereen uit Passewaaij deelnemen die een leuke auto (auto met verhaal) heeft. ,,Ik weet er zo wel een paar op te noemen. Er is een hele mooie Kever en ook weet ik iemand met een Skoda. Die mensen kunnen zich (moeten) aanmelden op het voorlopige mailadres van mij passewaayclassicday@gmail.com. Zo spoedig mogelijk volgen er een Facebookpagina en een echt mailadres."

De organisatie hoopt op dertig tot vijftig voertuigen. ,,Mocht het nu echt storm gaan lopen, dan gaan wij nog een stapje harder lopen natuurlijk, wij hebben er in eider geval erg veel zin in."