• De bewoners genoten van een prachtig optreden.

    Luciën Tros
  • Luciën Tros

Opera Familia in Vrijthof

TIEL Nationale bekendheid verwierf het klassieke muziekgezelschap Opera Familia in het vierde seizoen van Hollands Got Talent in 2011. Zij werden toen uiteindelijk derde. Dit top gezelschap is door de Vrienden van Vrijthof uitgenodigd om een optreden te verzorgen voor de bewoners van het zorgcentrum.


Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Ruim 100 bewoners genoten van een prachtig optreden, waarbij vooral het Ave Maria van Schubert vele bewoners ontroerde. Het muziekgezelschap heeft een grote passie voor "bel canto muziek", zoals we dat kennen vanuit de wereld van de Opera en het Cross Over repertoire van bij voorbeeld Il Divo, Sarah Brightman en Andrea Bochelli.

GELUKSMOMENTEN ,,Wat is het toch prachtig dat we dit soort geluksmomenten kunnen organiseren voor onze Vrijthof bewoners", vertelt Lucien Tros, voorzitter van de Stichting Vrienden van Vrijthof. ,,We zijn onze sponsoren en donateurs enorm dankbaar dat zij aan ons denken; zonder hen konden wij dit evenement niet organiseren."

ACTIVITEITEN De Stichting Vrienden van Vrijthof zamelt geld in om activiteiten en projecten te organiseren voor de bewoners van zorgcentrum Vrijthof. Voor deze activiteiten is geen ruimte in het reguliere zorgcentrum budget. ,,Wij maken het verschil voor de bewoners. Zeker nu de kersttijd in aankomt is, hoop ik van harte dat iedereen die zich betrokken voelt met Vrijthof, ook financieel wil mee denken met de stichting Vrienden van Vrijthof (www.vriendenvanvrijthof.nl)", besluit Tros.