• RBT
  • RBT

Opening Toeristisch Seizoen 2019

TIEL Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland houdt vrijdag 15 maart de 'Opening Toeristisch Seizoen' bij Molen De Zwaluw in Kesteren. Het is vijftiende editie van dit jaarlijkse netwerkevenement waarvoor zich al meer dan 200 mensen hebben aangemeld. Ook dit jaar zijn overheden, het bedrijfsleven en andere geïnteresseerden van harte uitgenodigd.


De focus van het netwerkevenement zijn de toeristische en economische ontwikkelingen en kansen in Rivierenland op het gebied van vrijetijdseconomie. Er wordt terug-, maar vooral vooruitgekeken naar het komend seizoen. De inspirerende middag wordt geopend door Thomas Steenkamp, voorzitter van de Raad van Toezicht van RBT Rivierenland. Ook komt gedeputeerde Bea Schouten aan het woord. Daarnaast komen natuurlijk ook de projecten van RBT Rivierenland zelf aan bod. Verder zal Regio Rivierenland het loket van het Regionaal Investeringsfonds openen!


Voorzitter Jan de Boer, van het Speerpuntberaad Recreatie en Toerisme, reikt tijdens de Opening Toeristisch Seizoen de Toerisme Award Rivierenland 2019 uit. De Toerisme Award is een waardering voor het ondernemerschap. Vorig jaar ging de prijs naar De Gouden Molen in Rossum.


ONTMOETINGSTAFELS Tijdens het netwerkevenement presenteren diverse ondernemers zich door middel van een ontmoetingstafel. De volgende organisaties zullen zich presenteren: Regio Rivierenland, Betuws Wijndomein, Dijkensport.nl, Gardenista, Huize Poelzicht, Kasteel Ammersoyen, Greetje, Messe Kalkar, Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, Natuurlijk GRUUN, Ondernemersvereniging de Zandmeren, Pannenkoekenhuis De Waterspiegel en SUPSUPCLUB Stand Up PaddleClub.