• Fitnessclub Tiel

Open dag in Fitnessclub Tiel

TIEL Fitnessclub Tiel houdt zondag 13 januari een open dag zodat geïnteresseerden kunnen kennismaken met de club. Wie zich deze dag inschrijft als nieuw lid, bespaart op het inschrijfgeld van 25 euro en krijgt een JBL speaker cadeau.

Nieuwe leden gaan van start met een Fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten en de doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal samengestelde oefeningen wordt uitgevoerd onder begeleiding van de fitnesscoach op de nieuwste apparatuur van Matrix. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat de eerste keren er een intensieve begeleiding is.
Vervolgens wordt er iedere zes weken een afspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak wordt het trainingsschema besproken en passen ze dit waar nodig aan en kunnen ze een meetafspraak inplannen of de conditie opnieuw testen. Zo wordt de voortgang goed bijgehouden.
Uiteraard kan er ook worden meegedaan met de groepslessen. Het rooster met de daarbij behorende uitleg van de lessen is te vinden op de website.

Een abonnement is voor drie maanden en daarna maandelijks opzegbaar. Ook kan kosteloos het abonnement tijdelijk worden stopgezet.


OPEN DAG ACTIE De open dag gaat gepaard met een leuke actie. Wie zich op zondag 13 januari tussen 10.00 – 16.00 uur inschrijft als nieuw lid hoeft geen inschrijfgeld te betalen ter waarde van €25,-. Inschrijven via de website deze dag is ook mogelijk. Ook krijgt het nieuwe lid een JBL speaker cadeau.


Fitnessclub Tiel, Laan van Westroijen 10, Tiel (bij het Van Der Valk Hotel Tiel), 0344 - 745139, www.fitnessclubnederland.nl/clubs/tiel