Opbrengst Fruitcorso Challenge

TIEL Onlangs kreeg het bestuur van de Stichting Vrienden van Thuis voor Nu tot hun grote verrassing een cheque van maar liefst €163,= aangeboden. Dit geld werd opgehaald door Arnoud, een van de bewoners van Thuis voor Nu, met zijn challenge tijdens het Fruitcorso. Voor iedere selfie(onsie) die hij maakte met één van de leden van de corsowagen Drumpt en Vierstromenland met een herkenbaar logo kreeg hij van zijn sponsors €0,50 of een vrijblijvend bedrag.

Het bedrag komt ten goede aan activiteiten en opleiding van de bewoners van Thuis voor Nu, die niet uit het zorgbudget gefinancierd kunnen worden.

Op dit moment zijn bewoners, begeleiders en vrijwilligers druk bezig met het maken van allerlei kerstartikelen, die verkocht zullen worden tijdens de Tielse Dickensmarkt op zondag 13 december. Kom een kijkje nemen en maak kennis met Thuis voor Nu en haar bewoners.

Thuis voor Nu is een wooninitiatief in Tiel voor mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 18 tot en met 30 jaar. Info: www.vriendentvn.nl.