• Wonderschoon Wonen

Ondernemers gezocht voor Woonmarkt

TIEL Na het succes van vorig jaar houdt de werkgroep Wonderschoon Wonen van de gemeenteraad op zaterdag 7 juli weer een woonmarkt in de binnenstad. Voor de markt is de raadswerkgroep op zoek naar ondernemers die hun dienstverlening en producten op het gebied van wonen onder de aandacht willen brengen. Deelname is gratis.

Tussen 10.00 en 17.00 uur kunnen inwoners en bezoekers geïnformeerd worden over onder andere het kopen of huren van een huis, woningaanpassingen voor langer zelfstandig wonen, energiebesparende maatregelen en aardgasvrij wonen, tuininrichting, financieel advies, verbouwen, bouwvergunningen en nog veel meer. En dat op een locatie midden in de Tielse binnenstad, de Groenmarkt.

 

Aanmelden kan tot 23 juni via info@wonderschoon-wonen-tiel.nl. Info: Inge Joustra, info@wonderschoon-wonen-tiel.nl, 0344-614034

 

JAARTHEMA Ieder jaar kiest de gemeenteraad een thema waar in dat jaar de nadruk op ligt. Eerder stonden themas als ouderen, leren en werken en wijk en buurt centraal. In 2017 en 2018 is het jaarthema Wonderschoon Wonen. Het doel van Wonderschoon Wonen is om inwoners aan te moedigen om zich in te zetten om de stad en de dorpen schoner, groener, veiliger en duurzamer te maken. Daarbij krijgen zij hulp en ondersteuning van de gemeente. De bedoeling is dat projecten of initiatieven ook na dit jaar verder gaan. Eerdere jaarthemas tonen aan dat deze aanpak werkt. Info: https://wonderschoon-wonen-tiel.nl of https://www.facebook.com/WonderschoonWonenTiel/ .