Onbezorgd met de Zonnebloem op pad

TIEL - De Zonnebloem (regio Over Betuwe, Rijnstroom en West Betuwe) organiseert samen met een reisorganisatie een extra verzorgde busvakantie van

maandag 18 tot en met vrijdag 22 mei 2015. Wie een dagje ouder is en onbezorgd wil genieten kan dit doen in Soest (Sauerland). Het gebied heeft leuke vakwerkhuisjes, is bergachtig en bosrijk. Vijf dagen op basis van vol pension voor € 425,-. Hotel Prodomo, waar de reizigers zullen overnachten, ligt vlakbij het centrum van Soest en heeft een Nederlandse eigenaar.

Tijdens de trip worden de volgende highlights bezocht:

Hameln met de Rattenvanger, Warstein met een bezoek aan de bierbrouwerij (optioneel), de plaatsen Bad Arolsen (geboorteplaats van Emma van Waldeck-Pyrmont) en Hamm. Ook worden er een boottocht (optioneel) en een rit met de koets (optioneel) gemaakt en staan er bustochten door de natuur op het programma. Het programma is nergens overladen en ligt op een laag tempo.

Van de deelnemers wordt verwacht dat ze een redelijke mate van mobiliteit bezitten al dan niet in combinatie met een rolstoel (mits inklapbaar en eigen begeleider) of rollator. Een korte (ongeveer 300 meter) afstand lopen (bijvoorbeeld bij winkelen of een museumbezoek) en zelf de bus in- en uitstappen moet mogelijk zijn. Deelnemers dienen zichzelf te kunnen douchen, medicijngebruik te regelen en geen medische zorg te behoeven.

Meer informatie en aanmelden: Tineke Holtman, 0488-411560 of tinekeholtman41@gmail.com.