Nieuwe activiteit Parkinson Café Tiel Rivierenland: de ParkinSoos

TIEL Maandagmiddag 16 oktober is in wijkcentrum aan de Predikbroederweg 14 in Tiel van 14.30 tot 17.30 uur de eerste soos voor parkinsonpatiënten, partners, hulpverleners, vrienden en familie. Iedereen die iets te maken

heeft met de ziekte van Parkinson is welkom op de ParkinSoos. Deze middag staat in het teken van ontspannen ontmoeten en gezelligheid want het biljart is speelklaar, er zijn spellen om te spelen, lekkere hapjes voor iedereen en de bar is open.

Het succesvolle Parkinson Café Tiel bestaat nu 2 jaar en houdt maandelijks een bijeenkomst waarbij voorlichting door een deskundige centraal staat. Tijdens de ParkinSoos is er geen lezing en is er meer tijd om elkaar te ontmoeten, contact te maken of gewoon een spelletje te spelen. Het nieuwe koor Zingen met Plezier en Parkinson oefent wekelijks in wijkcentrum Westroyen, maar op 16 oktober is er geen repetitie. Het wijkcentrum heet die maandagmiddag iedereen, die een band heeft met parkinson, welkom in de eerste ParkinSoos. Aanmelden vooraf is niet nodig. Er is vrije inloop aan de Predikbroederweg 14 te Tiel van 14.30 tot 17.30 uur.