• Vamos!
  • Vamos!

Musical Vamos! brengt de zon naar het theater

TIEL Lenette van Dongen, Johnny Kraaijkamp, Carolina Dijkhuizen e.a. brengen in 2018 de zon naar het theater met de vrolijke musical 'Vamos!'. Op dinsdag 30 en woensdag 31 januari schitteren zij in de voorstelling die geïnspireerd is op succesvolle tv-series als 'Het Roer Om' en 'Ik Vertrek'.

Drie vrouwen kopen online een oude Bed & Breakfast in Spanje en laten alles achter zich. Het pand blijkt echter niet zo mooi als in de advertentie, ze spreken geen woord Spaans en lopen ook nog eens de 'verspaanste' Nederlander Roelof tegen het lijf. Lukt het hen hun leven weer glans te geven? 'Vamos!' is een voorstelling waar tranen van vreugd en van verdriet soms op dezelfde wang naar beneden lopen; vol herkenning, humor, spanning en avontuur.

DE KARAKTERS Linda (Cystine Carreon) is een echte huismus. Dol op koken, maar dan wel de Hollandse pot. Ze heeft weinig grenzen overschreden in haar leven, laat staan de Nederlandse. Succesvolle zakenvrouw Puk (Carolina Dijkhuizen) daarentegen zoekt de grenzen op. Ze gaat nooit de deur uit zonder juwelen om haar nek en een pakje nicotinekauwgom in de ene en sigaretten in haar andere zak. Vrije geest Hadewych (Lenette van Dongen) heeft man en kind verlaten, gaat altijd op haar gevoel af en vindt naakt in de achtertuin dansen met volle maan de normaalste zaak van de wereld. Dit trio loopt in het beloofde land een oudere Nederlander (Johnny Kraaijkamp) tegen het gebruinde lijf. Hij woont al jaren in Spanje. Het Nederlands kent hij al lang niet meer, maar de taal van de liefde spreekt hij nog vloeiend.

Kaarten voor de musical 'Vamos!' op dinsdag 30 en woensdag 31 januari zijn verkrijgbaar via www.agnietenhof.nl, telefonisch via 0344 - 67 35 00 of aan de kassa van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof (geopend van ma t/m vr: 12.00 - 16.00 uur, za: 14.00 - 16.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling).