• Martinusproducties Rijswijk
  • martinesproducties rijswijk
  • Martinusproducties Rijswijk

Mozart meezingen in de Martinus

RIJSWIJK Sopranen, alten, bassen en tenoren zijn 30 oktober van harte welkom om zich in te schijven voor de workshop 'Mozarts laatste jaar'. Onder bezielende leiding van dirigent, zanger en arrangeur Jurriaan Grootes oefenen de deelnemers  Mozart's prachtige muziek in de mooie akoestiek van de Martinuskerk in Rijswijk. Er wordt gezongen uit delen uit het Requiem, maar ook koormuziek uit de Zauberflöte, het Ave Verum en de Vrijmetselaarscantate met een aangepaste versie voor zowel mannen als vrouwenstemmen.

Ervaren zangers zijn extra welkom, maar ook zonder zangervaring is iedereen welkom. Kosten 10 euro en inschrijven kan bij martinus-producties@martinuskerk-rijswijk.nl. Na inschrijving ontvangt men nadere informatie en de muziek. Martinusproducties zorgt voor de hapjes en de drankjes.

Aanvang 14.00 uur. Om 16.45 uur is de Martinuskerk geopend voor belangstellenden die het resultaat willen beluisteren. Toegang gratis. Na afloop schenken we een glas frisdrank of wijn.Martinuskerk Rijswijk, Kerkstraat 15, 4023 AP Rijswijk.