Lezing over slaapproblemen bij parkinson

TIEL Neuroloog Dr. G.J. Wijnberg verzorgt maandag 24 september om 14.00 uur in Wijkcentrum Westroyen in Tiel een presentatie over slaapproblemen bij de ziekte van Parkinson. Het Parkinsoncafé Tiel-Rivierenland opent de middag om 14.00 uur en de bijeenkomst duurt tot 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café Tiel Rivierenland is in Wijkcentrum Westroyen aan de Predikbroederweg 14 in Tiel.

De motorische problemen als stijfheid of trillen, bij de ziekte van Parkinson zijn meestal wel bekend en zichtbaar. Dat er ook non-motorische problemen zijn, die je aan de buitenkant vaak niet ziet, is minder bekend. Slaapproblemen, als gevolg van de ziekte van Parkinson, is een van deze vele niet motorische gevolgen bij deze complexe aandoening.

Omdat deze problemen relatief vaak voorkomen, komt dr. Wijnberg, die als neuroloog verbonden is aan ziekenhuis Rivierenland, juist over dit onderwerp praten. Er is gelegenheid tot vragen stellen.

Dokter Wijnberg is aangesloten bij ParkinsonNet. Zorgverleners die zijn aangesloten bij ParkinsonNet bieden gespecialiseerde zorg en zijn extra geschoold in deze aandoening.

Info: Ton den Hertog 06-24378007.