Lentefair bij Heerlijkheid Eck en Wiel

ECK EN WIEL Op zaterdag 25 maart maakt het terrein van de Heerlijkheid Eck en Wiel zich op voor de vierde editie van de Lentefair.

Vanaf 10.00 uur vormt de 'Heerlijkheid' weer het decor van een bruisende fair waar voor jong en oud van alles te beleven is. Er staat dit jaar een recordaantal kramen, maar liefst 45, met streekproducten, delicatessen, kleding, bloemen, sieraden, woonaccessoires en nog veel meer. Er zijn demonstraties van oude ambachten, heerlijke proeverijen, en voor de kinderen is er meer vertier dan ooit. Zij kunnen genieten van het pony rijden, besturen van oude trekkertjes, geschminkt worden, knutselen, voetbalspelletjes doen met ISC Ingen, en kennis maken met allerlei activiteiten van Scouting Saffatin. Daarnaast zal Muziekvereniging 'Kunst en Vriendschap' uit Maurik de muzikale omlijsting verzorgen met hun slagwerkgroep, hun leerlingenorkest, en diverse demo's.

Traditiegetrouw zijn er weer drie lokale verenigingen, die meedelen in de Goede Doelen Opbrengst van de fair. 'Voor elkaar en met elkaar' dat is met recht het thema van dit evenement. De goede doelen leveren de vrijwilligers waarmee deze dag mogelijk wordt gemaakt. Deze vierde editie is er een mooie mix van cultuur, sport, en spel voor jong en oud. Muziekvereniging 'Kunst en Vriendschap' uit Maurik, Voetbalvereniging ISC uit Ingen en Scouting Saffatin uit Maurik/Eck en Wiel presenteren hier hun vereniging.

Tijdens de fair vindt een grote verloting plaats waarvoor mooie prijzen ter beschikking zijn gesteld door lokale ondernemers en standhouders.

Helemaal nieuw dit jaar is de After Party, deze wordt vanaf 20.00 uur georganiseerd in het theehuis/proeverij van de Heerlijkheid Eck en Wiel. Hoofdact tijdens deze After Party zijn feest DJ's Ronnie en Donnie. Kaarten vooraf bestellen via info@heerlijkheideckenwiel.nl. Kosten 15 euro per stuk. Opbrengst van deze avond komt grotendeels ten goede komen aan de goede doelen.

Info: www.heerlijkheideckenwiel.nl