• Kunstenaarsvereniging Werkplek

Kunstexposities: van Zinder tot Kunstcentrum Achterbonenburg

TIEL De Kunstenaarsvereniging Werkplek, voor professionele, beeldende kunstenaars in het Gelders Rivierengebied, bestaat twintig jaar en dat vieren zij samen met alle kunstliefhebbers van Tiel en omgeving. Op zaterdag 2 juni wordt de expositiereeks in cultuurgebouw Zinder in Tiel geopend door de burgemeester Hans Beenakker. De opening wordt opgeluisterd door twee leerlingen van Zinder Educatie. Op zondag 17 juni is om 16.00 uur de slotmanifestatie met Madlot.


Er is een Kunstroute uitgezet; een fietstocht van Tiel naar Buren en weer terug. De tocht verbindt vier expositielocaties en toont gedurende de eerste drie weekenden in juni van 12.00 tot 17.00 uurhet werk van 30 kunstenaars. De tocht loopt van Zinder in Tiel naar de St. Lambertuskerk in Kerk-Avezaath en gaat via de tuin van Huize Teisterbant in dezelfde plaats naar het Kunstcentrum Achterbonenburg in Buren.

In samenwerking met Zinder Educatie staan meerdere optredens van orkesten en koren op het programma. Alle locaties zijn voor publiek gratis toegankelijk.

Bekijk de fietsroute en meer informatie op
www.kvwerkplek.nl.