Kindcentrum 'Papillon' feestelijk geopend

TIEL Woensdag 7 september is het Kindcentrum 'Papillon' feestelijk geopend. Die dag konden alle kinderen van de Prins Mauritsschool deelnemen aan workshops die verzorgd werden door gastdocenten, leerkrachten en de medewerkers van Kinderopvang Rivierenland. De kinderen konden kiezen uit workshops vilten, schilderen, dansen, koken, techniek, proefjes, knutselen en nog veel meer. Met groot enthousiasme werd er aan de verschillende workshops deelgenomen. Vanaf woensdagmiddag 14 september zijn de kinderen van de PMS en de BSO welkom om deel te nemen aan de workshops die ze leuk vinden.

Kindcentrum 'Papillon' is een initiatief van de Prins Mauritsschool en kinderopvang Rivierenland.

In het gebouw van de Prins Mauritsschool zijn de peuterspeelzaal 'Wiplala' en de buitenschoolse opvang van Kinderopvang Rivierenland gehuisvest. Kindcentrum 'Papillon' wil uitgroeien tot een uniek centrum, waarin onderwijs, ontwikkeling, opvang en ontspanning centraal staan voor de kinderen die 'Papillon' bezoeken. De school en Kinderopvang Rivierenland maken een programma, waarin onderwijs, opvang en pedagogisch klimaat naadloos op elkaar aansluiten. Beide organisaties werken met de 'Vreedzame School', zodat de pedagogische aanpak hetzelfde is. De organisatie wil voor kinderen van 2 tot 12 jaar een aantrekkelijke omgeving in de nabijheid van hun school creëren, waar zij kunnen deelnemen aan activiteiten die aansluiten op hun ontwikkeling en wensen: "ruimte voor alle kinderen"

Info: Prins Mauritsschool 0344-634948 Kinderopvang Rivierenland BSO 06-33310972, www.mauritsschool-tiel.nl www.kinderopvangrivierenland.nl