• Zorgcentrum Lingewaarde

Jungerius Flowers zet zorgcentrum Lingewaarde in de bloemen

TIEL Uit diverse onderzoeken blijkt dat bloemen een positieve uitwerking hebben op onder andere gelukkige emoties, gevoelens van algemeen welzijn en sociaal gedrag. Jungerius Flowers verspreidt dit geluksgevoel graag. De bloemist sponsorde daarom dinsdag 26 maart voor de tweede keer in 2019 tientallen bossen bloemen aan zorgcentrum Lingewaarde in Tiel.

De bewoners en medewerkers van zorgcentrum Lingewaarde zijn blij verrast met deze spontane actie van Jungerius Flowers. Gerry den Boestert, medewerker bij team Welzijn & Gastvrijheid van zorgcentrum Lingewaarde, vertelt: ,,Jungerius Flowers neemt contact met ons op als er restanten zijn. Deze bloemen kunnen niet meer in de verkoop, maar zien er nog prachtig uit. De ervaring van de vorige keer leert dat we nog ruime tijd kunnen genieten van de mooie bossen. We zijn de bloemist dan ook erg dankbaar voor dit fijne cadeau."


Het familiebedrijf met verschillende verkooppunten in Nederland draagt op deze manier graag een maatschappelijk steentje bij. Ook draagt het graag bij aan het geluksgevoel van de betrokkenen van Lingewaarde. De missie van het bedrijf benadrukt dit: ,,De positieve emoties van onze klanten te versterken onder het genot van een mooi bloemstuk." Bloemist Kees kan kort over de sponsoractie zijn: ,,Wij doen het graag."

In februari en in maart zijn de bloemen verdeeld over de afdelingen en woningen binnen zorgcentrum Lingewaarde. Hier werd blij en dankbaar op gereageerd. Het zorgcentrum denkt nog na over het koppelen van een activiteit aan deze sponsoractie. Een workshop bloemschikken behoort tot een van de mogelijkheden.