Jubileum Hexagon

TIEL In het laatste weekend van maart, vieren Teus en Roos Verduin dat zij inmiddels alweer 10 jaar Stadscafé Hexagon uitbaten. Dat betekent dat er bijzondere activiteiten gepland staan.

Pubquiz Zo komt op vrijdagavond 29 maart, Menno`s Pubquiz naar Hexagon op het Korenbeursplein. Deze avond is inmiddels volgeboekt en er kan echt niemand meer bij.

Cd-presentatie Op zaterdagmiddag 30 maart presenteert Teus zijn cd: "For my Lady: Love and Trust" tijdens de Soup and Songs-middag. Vanaf 15.00 uur is Hexagon open en zal Teus enkele nummers van de cd laten horen. De cd is een ode aan zijn vrouw Roos en op deze dag gepland omdat zij 10 jaar in Hexagon staan. Dus een soepje en een liedje als cadeautje voor de bezoekers van Hexagon.

Open podium Zaterdagavond 30 maart is er vanaf 21.00 uur een open podium. Iedereen die podiumervaring wil opdoen is van harte uitgenodigd om een optreden te komen doen. Dat kan met eigen begeleiding of met een eigen muziek-cd (backingtrack). Ook duo`s zijn welkom. Verhalen vertellers, dichters, goochelaars, cabaretiers en andere entertainers zijn hierbij ook van harte uitgenodigd. Nederlandstalige feestmuziek is uitgesloten. Aanmelden: aan de bar of via tfverduin@hotmail.com.

Info: www.hexagontiel.nl/agenda