• Chris Kramer

Inloopbijeenkomst werkzaamheden openbare ruimte Westluidense Poort Tiel

TIEL Terwijl er hard gewerkt wordt aan het cultuurgebouw bij de Westluidense Poort, gaat VolkerWessels de komende maanden ook aan de slag in de openbare ruimte in het gebied. Voor omwonenden, ondernemers en andere belangstellenden is er op woensdag 8 februari een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden.

De inloopbijeenkomst is in het projectbureau van VolkerWessels, ingang Koninginnestraat. Belangstellenden kunnen tussen 17.00 en 19.00 uur binnen lopen op het tijdstip dat hen het beste uitkomt. Medewerkers van VolkerWessels en de gemeente staan klaar voor het geven van een toelichting en het beantwoorden van vragen.

Huf van Burenstraat komt terug

Op dit moment legt VolkerWessels de nieuwe inrichting aan in de Waalstraat op de hoek met de Westluidensestraat. Eind vorig jaar heeft de Rechtbankstraat al de nieuwe inrichting gekregen.

Als de weersomstandigheden mee zitten start de aannemer binnenkort met de aanleg van de Huf van Burenstraat, waarna deze weer terug is in het straatbeeld van Tiel. Aansluitend wordt de Westluidensestraat in delen aangepakt. Sommige werkzaamheden hebben geen gevolgen voor het verkeer, anderen wel. Ook daarover is informatie beschikbaar op de inloopbijeenkomst.