Informatieavond Sebava b.v.

BUREN Op 15 oktober geeft Sebava b.v. een toelichting over de stand van zaken rond de herbouw van het vorig jaar volledig afgebrande varkensbedrijf aan de Burensewal in Kapel-Avezaath.

Na de sanering van de brandresten is in overleg met provincie Gelderland en de gemeente Buren begonnen aan de plannen voor herbouw van dit bedrijf. Deze plannen zijn nu zover dat Sebava de resultaten graag wil delen met belangstellenden. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de informatiebijeenkomst op 15 oktober om 20.00 uur in Prinsenhof, De Bijen 1 in Buren

Deze bijeenkomst staat onder leiding van ir. Jan Voermans, na de brand in juli 2017, woordvoerder namens Sebava b.v. De deskundigen van Farm Consult presenteren een tweetal varianten, welke een optie zijn voor de herbouw. Ook zal aan de orde komen hoe het proces om tot een omgevingsvergunning te komen er in grote lijnen uitziet. Voor Sebava b.v. is het belangrijk om op korte termijn te beslissen met welke variant in eerste instantie verder gewerkt zal worden. De stem van de buren is daarbij niet onbelangrijk.

De zaal is open vanaf 19.30 uur. Voor de pauze worden de twee concept varianten gepresenteerd en na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het maken van opmerkingen.