Infopanelen vervangen

TIEL Afgelopen week zijn de huidige matrixborden in Tiel vervangen voor full colour LED-schermen. Digitale Infozuilen, waarop boodschappen van de gemeente Tiel zullen worden afgewisseld met reclameboodschappen.

De Infozuilen bevinden zich op vijf druk bezochte locaties in Tiel: de twee belangrijkste invalswegen, op beide stations en op de Waalkade. Deze billboards wijken af van alle gebruikelijke borden, doordat de informatie op het bord met afbeeldingen kan worden ondersteund en op afstand door een computer wordt aangestuurd. Daardoor is het mogelijk informatie snel aan te passen aan de actualiteit.

Infozuil Tiel is een gezamenlijk initiatief van stadspromotie Tiel en de firma Infozuil Nederland. De exploitatie van de zuil is in handen van deze firma. Lokale ondernemers krijgen voorrang bij het toekennen van zendtijd.

Infozuil Nederland biedt de gemeente Tiel en haar inwoners Informatiezuilen met een eigen identiteit, waarbij uiteraard ook het vertrouwde beeldmerk Flipje niet ontbreekt. Onder de naam Infozuil Tiel zijn Informatiezuilen geplaatst die passen bij de gemeente Tiel.