• Ben & Jerry's

IJsgekte voor Postcode Loterij-deelnemers in Tiel

TIEL Een hele wijk in Tiel wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is in de meitrekking namelijk op postcodegebied 4006 in Tiel gevallen. Vanaf volgende week kunnen de 452 winnaars hun ijsprijs ophalen.

 

Inwoners van Tiel die in de meitrekking meespeelden met de Postcode Loterij, kunnen per lot kiezen voor een van de vier nieuwste smaken Ben & Jerry's ijs: Cookie Dough 'Wich, Cookie Dough S'Wich Up, Bob Marley's One Love en One Sweet World. De winnaars krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen ophalen. Dit kan van zaterdag 1 juli tot en met zondag 16 juli bij Bruna, Nieuwe Tielseweg 163 in Tiel.

 

Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen zij goede doelen omdat de helft van iedere lot hiernaartoe gaat. Dankzij de 2,8 miljoen deelnemers is er dit jaar 341 miljoen euro geschonken aan 99 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur. Dit zijn onder meer: UNICEF, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting DOEN

Ook bij Ben & Jerry's staat sociale impact centraal. Naast het maken van ijs op een zo duurzaam mogelijke manier, ontwikkelt het bedrijf initiatieven tegen de opwarming van de aarde en maakt het zich hard voor een wereld met meer sociale rechtvaardigheid.