• Peter Pannekoek komt in seizoen 19/20 voor het eerst naar de Agnietenhof.

    Hans-Peter van Velthoven

Grote namen bijgeboekt door Agnietenhof Tiel

TIEL In één week tijd heeft Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof maar liefst vijf mooie (film)voorstellingen bijgeboekt. Voor het eerst komen OG3NE en Peter Pannekoek naar Tiel. Daarnaast komt Edwin Evers Band terug na een geslaagd concert in november, staat Patrick Laureij twee keer in de Agnietenhof met 'Nederlands Hoop' en vindt er in het nieuwe jaar een extra vertoning van 'Bohemian Rhapsody' plaats. De kaartverkoop voor alle bijboekingen is reeds gestart via agnietenhof.nl.

Wegens succes bijgeboekt: Patrick Laureij, Edwin Evers Band en 'Bohemian Rhapsody'

Vanwege grote belangstelling voor de Queen-film 'Bohemian Rhapsody' heeft Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof een extra vertoning van de film geboekt op zondag 6 januari om 13.30 uur. Ook Edwin Evers Band komt op veler verzoek terug; op woensdag 27 maart staat de populaire radio-DJ in de schouwburg met de reprise van 'Mooi zo!'. De Rotterdamse cabaretier Patrick Laureij reist in het nieuwe jaar niet één keer, maar twee keer af naar Tiel. Zijn voorstelling 'Nederlands Hoop' was razendsnel uitverkocht en daarom speelt hij de show ook op woensdag 2 oktober.

Daarnaast mag de Agnietenhof in theaterseizoen 2019/2020 ook voor het eerst Peter Pannekoek en OG3NE verwelkomen. Op vrijdag 18 oktober staat de blonde cabaretier, bekend van zijn "Roasts", op de planken in de Tielse schouwburg. Ook OG3NE komt voor de eerste keer naar de Agnietenhof met de gloednieuwe 'Sweet Harmony Tour', waarmee de zussen op zaterdag 7 maart 2020 in de Grote Zaal te zien zijn.

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Meer informatie en tickets: www.agnietenhof.nl of kassa Agnietenhof: 0344 673 500 (Sint Agnietenstraat 2, Tiel) | Tickets zijn ook verkrijgbaar bij de balie in Zinder (Rechtbankstraat , Tiel, alleen PIN).