• Roy Versteeg

Greatest Hits Festival keert terug op De Meent

BEUSICHEM Na een uitverkochte eerste editie keert het Greatest Hits Festival op 30 juni terug op De Meent in Beusichem. Het festival neemt bezoekers ook dit jaar mee op een muzikale reis langs de grootste hits van de jaren zeventig tot nu. Daarnaast is er veel aandacht voor lekker eten en zomers vermaak. Om te voorkomen dat er opnieuw bezoekers teleurgesteld moeten worden, breidt het festival uit en worden er meer kaarten verkocht.


,,De enthousiaste reacties na de vorige editie hebben ons doen besluiten het festival een vervolg te geven", vertelt Mireille Gijsberts, voorzitter van Stichting Betuws Spektakel en daarmee verantwoordelijk voor de organisatie. ,,Het concept zoals we dat hebben geprobeerd neer te zetten is geslaagd. Dit jaar bouwen we dat uit en proberen we er een nog gezelliger feest van te maken".


,,Goede muziek, een zomerse en ongedwongen sfeer en lage entreeprijs zijn de belangrijkste ingrediënten van ons festival. Daar veranderen we niets aan", zegt Gijsberts. ,,Wel proberen we opnieuw onze bezoekers te verrassen". Zo verklapt ze dat het podium dit jaar naar het water verhuist en het festivalterrein een nieuw indeling krijgt.
 

Het Greatest Hits Festival op 30 juni start om 14.00 uur en duurt tot 02.00 uur. Kinderen tot 8 jaar mogen tot 18.00 uur gratis naar binnen. Parkeren is gratis en tickets zijn te koop via greatesthitsfestival.nl