Goedkope rijbewijskeuring senioren in Tiel

TIEL Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terechtbij Goedkope Keuringen op 25 oktober, 22 november en vervolgens eens per maand in SZR locatie Vrijthof, Burgemeester Meslaan 49. Voor informatie en een afspraak kan naar het landelijke afsprakenbureau worden gebeld: 085-4883616. Zelf een datum reserveren kan via www.goedkopekeuringen.nl.

 

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E € 33,00, medisch € 37,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 50,00. Leden van CNV/ouderenbonden en/of thuiszorgorganisaties krijgen € 2,00 korting op bovengenoemde prijzen.

Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

 

Voordat men naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

 

De verwerking en beoordeling van de Gezondheidsverklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn welkom.